Kunststof product laten maken

Ponnoplastic denkt met u mee van concept tot eindproduct

  • Onze producten worden compleet bij u aangeleverd
  • U kunt bij ons terecht van concept tot productie
  • Wij maken matrijzen van verschillende materialen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek!

Wilt u kunststof onderdelen voor een product laten maken? Of gewoonweg een plastic product op maat laten maken? Laat dit door een hoogwaardige spuitgieterij doen! Hiervoor bent u bij Ponnoplastic aan het juiste adres. Al sinds 1947 staan wij garant voor spuitgietoplossingen voor verschillende industrieën, zoals railinfra, de bouw en de agrarische sector. Wij gaan zeer vakkundig te werk in de begeleiding van idee tot eindproduct. Zo weet u dat het laten maken van de kunststof onderdelen van uw product in goede handen is.

Hoogwaardige kunststof onderdelen voor elk product laten maken

Bij Ponnoplastic gaan we altijd eerst tijdens een kennismaking met u in gesprek over uw ideeën en wensen en onze werkwijze. Dit zetten we om in een concreet concept en laten we dan door onze technisch tekenaar omzetten in een concepttekening. Indien gewenst, kunnen we uw product 3D-printen om een beter beeld te krijgen van hoe het eruit gaat zien. Dan rest ons nog om een matrijs te maken in onze eigen matrijzenmakerij. Dit kan, afhankelijk van uw verwachte oplage, een matrijs van aluminium of staal worden. Daarna kunnen we de productie starten en kunnen wij, indien gewenst, ook de assemblage op ons nemen. Wij zorgen ervoor dat het laten maken van de kunststof- of plastic onderdelen voor uw product een gemakkelijke en fijne ervaring is.

Voor alle markten een oplossing!

Neem nu contact met ons op!

Bel ons nu: 033 – 461 68 34

Wilt u meer weten over het laten maken van een plastic product?

Ziet u het wel zitten om een plastic of kunststof product te laten maken door ons? Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-461 68 34. U heeft ook de optie om een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk om het proces voor het laten maken van een plastic of kunststof product in gang te zetten!