Kunststof spuitgieten

Ponnoplastic denkt met u mee van concept tot eindproduct

  • Onze producten worden compleet bij u aangeleverd
  • U kunt bij ons terecht van concept tot productie
  • Wij maken matrijzen van verschillende materialen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek!

Kunststof producten laten spuitgieten is een manier om heel flexibel onderdelen of producten in elke vorm te laten maken die u maar wenst. Bij Ponnoplastic zijn we al sinds 1947 ervaren in het spuitgieten van allerlei kunststof onderdelen en producten. Dit doen we voor verschillende industrieën zoals de railinfra, de bouw en de agrarische sector. Daarnaast werken we tevens in loonopdracht.

Laat uw kunststof producten spuitgieten door Ponnoplastic

Wij denken graag met u mee van concept tot eindproduct. Dit begint met een kennismakingsgesprek waar we uw idee op papier zetten en onze werkwijze bespreken. Dit wordt daarna door onze technische tekenaar omgezet in een concepttekening. We kunnen zelfs nog een 3D-print maken van uw product, om het eindresultaat te verduidelijken. Dan rest ons de keuze tussen een aluminium of stalen matrijs. Dit hangt af van uw beoogde oplage. Hierna zijn we klaar om uw kunststof product of onderdeel te gaan spuitgieten. Wanneer u het wenst, nemen wij ook de assemblage van uw product op ons.

Voor alle markten een oplossing!

Neem nu contact met ons op!

Bel ons nu: 033 – 461 68 34

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten of wilt u een eerste kennismakingsgesprek inplannen voor het laten maken van een kunststof product? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033-461 68 34. U kunt ons ook via de mail bereiken via e-mailadres info@ponnoplastic.nl. Wij helpen u graag verder.