Spuitgieten

Uw partner voor zowel grote als kleine series

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en spuitgieten van een verscheidenheid van kunststofproducten voor diverse marktsegmenten, al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. In onderstaande pagina omschrijven wij precies wat spuitgieten inhoud.

Bekijk hier al onze producten

Spuitgieten

Spuitgieten is niet alleen interessant bij grote series, bij ons kunt u ook terecht voor kleinere series vanaf 500 stuks. Hierdoor is spuitgieten al snel een interessante optie voor de productie van uw producten. Dit is één van onze meerwaardes die wij te bieden hebben ten opzichte van andere spuitgieters.

Voor alle markten een oplossing!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kennismaken?

Mogelijkheden

Met spuitgieten zijn zowel eenvoudige als complexe producten produceerbaar. Door vooraf een indicatie te maken van de verwachte afzet kunnen we onze keuze bepalen voor een stalen of aluminium matrijs. Hierdoor blijven de kosten zo laag mogelijk en zijn zowel grote als kleine productie aantallen interessant voor spuitgieten. Graag adviseert Ponnoplastic hierin om een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

Meerwaarden

Als fabrikant van kunststof halffabrikaten en producten is Ponnoplastic actief in een breed scala van industrieën. Ponnoplastic produceert in opdracht voor klanten maar ook in eigen beheer. Ponnoplastic heeft vanaf 1947 veel ervaring en expertise opgebouwd in product ontwikkeling voor verschillende toepassingen. Deze kennis delen wij graag met onze klanten om zo samen tot het beste resultaat te komen.