Spuitgieterij

Ponnoplastic denkt met u mee van concept tot eindproduct

  • Onze producten worden compleet bij u aangeleverd
  • U kunt bij ons terecht van concept tot productie
  • Wij maken matrijzen van verschillende materialen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek!

Wanneer u op zoek bent naar een spuitgieterij die uw prototype tot een realiteit kan maken door te spuitgieten, bent u in Nederland aan het juiste adres bij Ponnoplastic. Sinds 1947 is deze spuitgieterij een vooruitstrevend bedrijf in kwaliteit en innovatie op het gebied van spuitgieten in Nederland. Wij werken met verschillende industrieën waaronder de railinfra, de bouw en de agrarische sector. Het begint echter al voordat we de spuitgieterij in stappen. Wij begeleiden ook bij de concept- en productontwikkeling. Daarnaast zijn we als spuitgieterij een betrouwbare partner in de bouw van matrijzen, de productie en assemblage van uw producten.

Kies voor een spuitgieterij waar alles mogelijk is

Bij Ponnoplastic weten we hoe belangrijk is het is om een vertrouwde partner te zijn in het ontwikkelingsproces van uw producten. Daarom doen wij er alles aan om u was spuitgieterij zo goed mogelijk bij te staan. Van een kennismakingsgesprek waar we uw wensen doorspreken tot een concepttekening gerealiseerd door onze technische tekenaar, bij ons kunt u in Nederland het beste uw producten laten spuitgieten. We bespreken hierna wat voor matrijs u wilt gebruiken, op basis van de gewenste oplage. Dan kan de productie van de spuitgieterij beginnen en wanneer u het wenst, nemen wij ook de assemblage op ons.

Voor alle markten een oplossing!

Neem nu contact met ons op!

Bel ons nu: 033 – 461 68 34

Interesse in onze diensten?

Om ons proces en uw kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij onder andere met vakkundig opgeleid personeel van het Vapro opleidingsinstituut. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn en wordt u altijd bijgestaan door deskundige medewerkers. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van spuitgieten in Nederland? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033-461 68 34 of door een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Wij helpen u graag verder en geven u graag passend advies.