Kunststof product laten maken Noord-Holland

Ponnoplastic denkt met u mee van concept tot eindproduct

  • Onze producten worden compleet bij u aangeleverd
  • U kunt bij ons terecht van concept tot productie
  • Wij maken matrijzen van verschillende materialen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek!

Kunststof product laten maken in omgeving Noord-Holland

Door een kunststof product geheel volgens uw wensen te laten maken voor uw bedrijf in omgeving Amsterdam, Noord-Holland, bent u verzekerd van een maatwerkoplossing. Wij denken met u mee van de conceptontwikkeling tot aan de bouw van de matrijzen en de realisatie van het eindproduct. Onze kennis en kunde wordt al jarenlang zorgvuldig overgedragen van generatie tot generatie. Als familiebedrijf opereren wij dan ook al vanaf 1947! Wij kijken graag mee naar spuitgietoplossingen op maat binnen uw branche.

Een kunststof product laten maken in Noord-Holland volgens uw wensen en eisen

Wij spuitgieten producten voor verschillende industrieën en leveren aan nagenoeg alle branches. Denk hierbij aan de railinfra, dak en ventilatie, bouw en constructie, pluimveehouderij en de agrarische sector. De meerwaarde die wij bieden, is dat wij sterk zijn in zowel grote als kleine series. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor kleinere series vanaf vijfhonderd stuks. Dit maakt het al erg interessant wanneer u een kunststof product wilt laten maken door middel van spuitgieten voor uw bedrijf in Amsterdam en de rest van Noord-Holland. Dit is zeker een van de meerwaardes die wij te bieden hebben ten opzichte van andere spuitgieters.

Voor alle markten een oplossing!

Neem nu contact met ons op!

Bel ons nu: 033 – 461 68 34

Onze werkwijze tijdens het spuitgieten nabij Amsterdam, Noord-Holland

Van concept- tot productontwikkeling, van de bouw van de matrijzen tot aan de productie en assemblage: wij staan u bij gedurende het gehele proces. Wanneer u een kunststof product wilt laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam en de rest van Noord-Holland door middel van spuitgieten, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierin worden al uw eisen en ideeën omgezet in een concreet concept volgens een vaste werkwijze. De tekenaar gaat aan de slag wanneer het idee is vertaald naar een technisch haalbaar product. Indien gewenst kan er zelfs een 3D-product worden geprint om als voorbeeld aan u te tonen. De kosten van de matrijs worden vervolgens berekend, zodat de kostprijs bepaald kan worden. Zijn de matrijzen klaar? Dan wordt er gestart met de productie. De matrijs wordt op de machine geplaatst en het spuitgieten van kunststof kan beginnen! Indien gewenst verzorgen wij ook de assemblage voor u.

Schakel ons in

Wilt u een kunststof product laten maken bij ons in Amersfoort, voor uw bedrijf nabij Amsterdam, Zwolle of in Noord-Holland door middel van spuitgieten? Wilt u graag meer weten over de werkwijze en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U doet dit door te bellen naar 033-461 68 34 of door een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Wij helpen u graag verder en voorzien u graag van deskundig advies.